Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Ιωάννα Μούσα: Η... μούσα του Ιντερνετ!



Τη γνωρίσαμε στον διαγωνισμό «Miss Internet Face 2010», όπου κατέκτησε τον τίτλο Αναπληρωματική Miss Body 2010. Είναι τελειόφοιτη του Οικονομικού Τμήματος του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών, ενώ έχει αποφοιτήσει από τη σχολή μοντέλων «Nikos-Takis», όπου τήρησε συμβόλαιο εργασίας ενός έτους, με αποκλειστικότητα.

Η επιτυχημένη συνεργασία της με διακεκριμένους φωτογράφους αλλά και με άλλους συντελεστές την έχει βοηθήσει στην ανάδειξή της στον χώρο.

Μια φορά κι έναν καιρό: Η Ιωάννα μεγάλωσε σε ένα ορεινό χωριό της Μανής έχοντας ως hobby την ιππασία, η οποία έγινε αφορμή να παρακολουθήσει σεμινάρια για εκπαίδευση αλόγων. Οταν ήρθε στην Αθήνα για τις σπουδές της, πραγματοποίησε ένα μεγάλο της όνειρο που νόμιζε ότι θα μείνει ανεκπλήρωτο: να γίνει μοντέλο, χωρίς αυτό να γίνει η αίτια να παραμελήσει τις σπουδές της.

Πτυχία (γαλλικά και πιάνο): Εκτός των άλλων, γνωρίζει αγγλικά, ισπανικά, νοηματική, πιάνο, αρμονία, ναυαγοσωστική και έχει ESDL και license στην ιππασία.

Παρθενική εμφάνιση: Πριν την αποφοίτησή της από τη σχολή μοντέλων «Nikos-Takis» σε μεγάλο club του Φαλήρου, σε επίδειξη μόδας των σχεδιαστών.

Φιλοδοξίες: Να γίνει επιτυχημένη οικονομολόγος-γεωπόνος και -γιατί όχι;- να κατακτήσει έναν ικανοποιητικό τίτλο στον χώρο του modeling.

Στιγμή αδυναμίας: Κάθε στιγμή που περνάει δίπλα στα άλογα.

Κολλημένη με: Τα άλογα και τον Παναθηναϊκό.

Συχνάζει: Οχι κάπου συγκεκριμένα. Οπουδήποτε, αρκεί να έχει την κατάλληλη παρέα.

Ο ιδανικός άντρας: Για εκείνη δεν υπάρχει ο ιδανικός άντρας. Υπάρχει όμως σίγουρα ο άντρας με τα λιγότερα ελαττώματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...