Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

«Απόβαση» Dsquared και McDonald στην Ελλάδα

dsquared summer seasonImage by omnia_mutantur via Flickr
Με τους Dsquared και τον Julien McDonald ξεκίνησε η «απόβαση» ξένων σταρ στην Ελλάδα, προκειμένου να απολαύσουν ημέρες ξεκούρασης κάτω από τον ήλιο και τα γαλανά νερά μας!

Το διάσημο σχεδιαστικό δίδυμο έμεινε 48 ώρες στην Ελλάδα, φιλοξενούμενο από τον Λάκη Γαβαλά. Ο Ντιν και ο Νταν έμειναν για μία ημέρα στη Θεσσαλονίκη, όπου το «έτσουξαν» με ούζα και μεζέδες στο εστιατόριο «7 Θάλασσες» και την επομένη βρέθηκαν στην Αθήνα, όπου ξεφάντωσαν στο «Island».

Οι Dsquared, που βρέθηκαν στην χώρα μας με αφορμή το άνοιγμα δύο καταστημάτων με δημιουργίες τους, τίμησαν δεόντως τον ψητό σολομό, το ριζότο και τα mojito, ενώ άφθονη έρευσε και η σαμπάνια.

Στο μεταξύ, ο Julien McDonald δεν το έριξε στο φαγοπότι, αλλά στις βουτιές, καθώς βρέθηκε με την παρέα του στη Ψαρρού. Με λίγα κιλάκια παραπάνω, ο σχεδιαστής και η παρέα του απόλαυσαν την παραλία της Μυκόνου.

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο κοσμοπολίτικο νησί, διέμειναν σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου στη Χώρα, ενώ ο Julien δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με ανθρώπους που τον αναγνώρισαν και έσπευσαν να τον δουν από κοντά!

 πηγή: περιοδικά «Ok!» και «Hello»
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...