Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Και το 2008 έκαναν πάρτι στο «Αβέρωφ» Χρουσαλά – Πατίτσας

Αν νομίζατε ότι το… χρυσό ζεύγος Χρουσαλά – Πατίτσα τόλμησε μόνο μία φορά να κάνει πάρτι στο κατάστρωμα του ιστορικού θωρηκτού «Αβέρωφ», πλανάστε πλάνην οικτράν!!!!

Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR το… ατόπημα το έχει ξανακάνει το 2008, λίγο πριν, ή λίγο μετά τους αρραβώνες τους.

Αφορμή φυσικά και πάλι ήταν τα «Ποσειδώνια», ενώ, ω… τι έκπληξη και πάλι πάνω στο μνημείο της ελληνικής ιστορίας είχαν ανέβει μοντέλα, ντυμένα ναυτάκια, με δωδεκάποντες γόβες που και πάλι χόρευαν σε ρυθμούς τσάμικων και καλαματιανών!!!

Μάλιστα η Μαριέττα είχε αναλάβει χρέη camera man. Έτσι για να μην μείνουν αξέχαστες αυτές οι… «ένδοξες» στιγμές!!!

Πρώτη μούρη μάλιστα στο φωτογραφικό ντοκουμέντο που αποκάλυψε το STAR ήταν και πάλι ο κυβερνήτης του «Αβέρωφ», αρχιπλοίαρχος Ε. Γαβαλάς, μέσα στα γέλια και τα κέφια!!!

Σου λένε λοιπόν τα παιδιά, αφού το κάναμε μια φορά, γιατί να μην το ξανακάνουμε; Αλλά μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, την τρίτη αποκαλύφθηκε το απύθμενο θράσος τους!!!!

Η χάρη τους έφτασε μάλιστα μέχρι και την Τουρκία, όπου ως χώρα γίναμε ρεζίλι!!!!! Οι τουρκικές εφημερίδες μιλούν για… «σκάνδαλο “τσιφτετέλι”» και σχολιάζουν κοροϊδευτικά τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας.

Και μετά από όλα αυτά… Μαριέττα και Λέον το παίζουν… Κινέζοι. Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση!!!!

Δείτε τι αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο του STAR για το πάρτι που είχε γίνει το 2008.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...