Σάββατο, 28 Μαΐου 2011

Τα απαραίτητα της παραλίας για τις γυναίκες

Είναι σχεδόν Ιούνιος και το καλοκαίρι έχει ήδη ξεκινήσει. Τι προτείνουν οι μετρ της ομορφιάς για φέτος το καλοκαίρι και τι δεν πρέπει να λείπει από την beach bag της fashionsta που προσέχει την εξωτερική της εμφάνιση;

Πολλά όπως φαίνεται και πολλά από αυτά δοκιμασμένα εδώ και χρόνια, άλλα εντελώς καινούργια. Η προστασία είναι η λέξη κλειδί. Να τι χρειάζεστε για να είστε όμορφες και υγιής στην παραλία:

1. Αντιηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας. Στην Αμερική έχει ήδη κυκλοφορήσει το SPF 85 της Neutrogena μιας και το μαύρισμα πλέον θεωρείται ανθιυγεινό και επικίνδυνο. Εδώ για όλους μας τουλάχιστον για τις 1ες μέρες ο δείκτης 30 είναι απαραίτητος.

2.Αδιάβροχη μάσκαρα - για να κάνετε τα γλυκά μάτια στα αγόρια της διπλανής ξαπλώστρας χωρίς να μουτζουρωθείτε!

3.Κραγιόν με δείκτη προστασίας. Μπορεί να μην τους δίναμε τόση σημασία αλλά τα χείλη μας είναι πολύ ευαίσθητα και χρειάζονται κι αυτά αντηλιακό!

4. Αντιηλιακό σπρέι και styling μαζί για τα μαλλιά μας; Πολλές εταιρείες έχουν βγάλει προϊόντα styling για το καλοκαίρι που ταυτόχρονα ενυδατώνουν τα μαλλιά και είναι και ασπίδα κατά του ηλίου. Τα μαλλιά στεγνώνουν, βρέχονται και ταλαιπωρούνται. Ειδικά αν είναι βαμμένα χρειάζονται προστασία από τον ήλιο.

5. Μαντηλάκια καθαρισμού ή και μωρομάντηλα. Σωτήρια για πάρα πολλές χρήσεις και κυρίως για το πρόσωπο που αφυδατώνεται συχνά.

6. Αρωμα χωρίς αλκόολ. Πολύ σημαντικό μιας και διαπιστώθηκε οτι όταν φοράμε άρωμα και μετά εκτιθόμαστε στον ήλιο κάνουμε λεκέδες (ή αλλιώς πανάδες) στο σημείο όπου υπήρχε το άρωμα. Πολλές οι εταιρείες και πολλά και τα προιόντα, αρκεί να ..μυρίζει όπως σας αρέσει!

7. Νερό και πάλι νερό, όταν είμαστε στον ήλιο χρειαζόμαστε περισσότερο νερό!

8. Κλάμερ, κοκκαλάκια και άλλα εξαρτήματα μαλλιών για να δροσιστούμε.

9. Καπέλο. Είναι η τελευταία λέξη της μόδας φέτος αλλά και προστασία από τις ρυτίδες.Sold!

10. Καλή διάθεση. Ξεχάστε τα 2-3 περιττά κιλά. Αισθανθείτε σίγουρες για τον εαυτό σας και κατακτήστε την παραλία.
enimerwsi.com
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...