Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

Η PERFECT SECURITY ανέλαβε την προστασία του Miss Mediterranean

To Miss Mediterranean, ο μεγάλος διαγωνισμός που θα γίνει τον Απρίλιο στην Αθήνα, θα έχει "υψηλή προστασία" : Η PERFECT SECURITY, έχει αναλάβει την προστασία όλων των υποψηφίων αλλά και των χώρων που θα γίνει ο διαγωνισμός.

Σε μια εποχή σαν τη σημερινή, η ανάγκη προστασίας και ασφαλείας γίνεται ολοένα και πιο έντονη η PERFECT SECURITY αποτελεί την ιδανική λύση.

Τα τελευταία ιδίως χρόνια, η ανάγκη ασφαλείας του εργασιακού χώρου έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Γι'αυτό τον λόγο οι επιχειρήσεις πρέπει να είναι προετοιμασμένες για να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε κίνδυνο ή απειλή, στο χώρο τους.


Η προστασία και η ασφάλεια όμως της ζωής και της ιδιοκτησίας δεν μπορεί να ανατεθεί σε χέρια ερασιτεχνών και να αντιμετωπιστεί πρόχειρα και περιστασιακά.

Η ασφαλής επιλογή πρέπει να είναι μια υπηρεσία ασφαλείας η οποία να διαθέτει εμπειρία, γνώση, τεχνολογικό εξοπλισμό και κατάλληλα επιλεγμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό.

Η PERFECT SECURITY, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και επίπεδο υπηρεσιών, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα από προσφερόμενες υπηρεσίες ασφαλείας.

Το ειδικό τμήμα της PERFECT SECURITY είναι, η δική της Ακαδημία Εκπαίδευσης των
ανθρώπων της καθώς και η παροχή ατόμων ως συνοδεία προσώπων

Στην ηλεκτρονική http://www.perfectsecurity.gr/ διεύθυνση θα ανακαλύψετε όλες τις παροχές της εταιρίες που έχει αποδείξει ότι είναι  η ιδιανική επιλογή για την ασφάλειά σας!

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της PERFECT SECURITY είναι η κα Αβρακοδιανάκη Μαρία και  τα κεντρικά της γραφεία στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 82, Νίκαια, Τ: 210 4906760, M: 6984 602515-16-17, F: 210 4906761, perfesec@otenet.gr

Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2011

Μις Ρωσία με έπαθλο 100.000 δολάρια

Η 19χρονη Ναταλία Καντεμούροβα από Μόσχα στέφθηκε χθες Μις Ρωσία 2011.

Μαζί με τον τίτλο και το στέμμα, κέρδισε και χρηματικό έπαθλο 100.000 δολαρίων και μία υποτροφία για σπουδές σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο επιλέξει.

Όλο τον χρόνο η νικήτρια θα συμμετάσχει σε μια σειρά από φιλανθρωπικές, κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που προωθούν την υγιή και επιτυχημένη ζωή, και την εκπαίδευση.

Τα ρωσικά καλιστεία έγιναν στο Luxury Barvikha στην αίθουσααίθουσα συναυλιών Village στα προάστια της Μόσχας.

Στους προκριματικούς έλαβαν μέρος κοπέλες από 86 περιοχές της Ρωσίας από τον Νοέμβριο έως τον Δεκέμβριο του 2010.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό είχαν κοπέλες από 17 έως 23 ετών με ύψος πάνω από 175 εκατοστά, ρωσική υπηκοότητα, και... χωρίς ποινικό μητρώο.

Οι 50 φιναλίστ έφθασαν στη Μόσχα στις 12 Φεβρουαρίου και πέρασαν σχεδόν ένα μήνα προετοιμασίας με αυστηρή δίαιτα και άσκηση τουλάχιστον έξι ώρες την ημέρα


politis-news.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...